Hooft en Mooij

T: +31 10 218 88 18

Verhuur

Als verhuurder van verschillende woningen zorgen
wij voor het totaal pakket.

contact

HOE GAAN WIJ ALS VERHUURMAKELAAR TE WERK?

Stap 1
Echt luisteren

We werken geen vast rijtje specificaties af, maar luisteren echt naar wat je vertelt en we denken mee. Waarom wil je je huis verhuren? Voor hoe lang? En wat zijn je wensen bij de verhuur? Samen zoeken we uit hoe we het verhuurtraject inrichten.

Stap 2
Het huis in kaart brengen

De specificaties van de woning moeten duidelijk worden. Wat is de indeling van de woning? Heeft het huis bijzondere kenmerken? Wat is de staat van onderhoud? Allemaal vragen die we eerst moeten beantwoorden. Ook zoeken wij juridische vraagstukken uit zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Stap 3
Vaststellen huurprijs en verhuurstrategie

We kijken samen naar hoe we je huis willen verhuren. Ieder huis vraagt om een eigen aanpak en prijs en daarom bepalen we samen de strategie. Je krijgt van ons een schriftelijk verhuurvoorstel, waarna jij bepaalt of je hiermee akkoord gaat.

Stap 4
Je huis verhuurklaar maken

Een huurder wil zich zo snel mogelijk thuis voelen. Het is dus belangrijk je huis zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Dankzij onze ervaring als verhuurmakelaar weten wij wat werkt en kunnen we je tips geven om je huis aantrekkelijk te presenteren. En mocht je het willen, dan weten wij ook welke ervaren stylist je kan helpen je huis voor een bezichtiging in te richten.

Stap 5
Mooie foto's

Met onderscheidende- en professionele foto's helpen we je om je huis online al op te laten vallen. Bovendien is dankzij de plattegronden volgens NEN-normen snel duidelijk hoe je woning eruitziet.

Stap 6
En nu online!

Je huis krijgt op onze site wat het verdient: een opvallende presentatie, met mooie foto's en veel informatie, zelfs over de buurt. Bovendien is onze site en dus je huis goed vindbaar in Google. Natuurlijk plaatsen we je woning ook op Funda en de website van RVM en komt hij ook in het RVM Magazine. We willen immers geen kans laten liggen.

Stap 7
De bezichtigingen

Ook met bezichtigingen nemen we je zo veel mogelijk uit handen. Je wilt natuurlijk dat mensen die je huis willen huren, een zo goed mogelijke indruk krijgen. Daarom bereiden we de bezichtiging samen voor en leiden wij de potentiële huurder in je huis rond. En nog dezelfde dag krijg je van ons een terugkoppeling op de bezichtiging, zodat je weet hoe het is gegaan.

Stap 8
De onderhandeling

Iemand is echt geïnteresseerd en wil je huis huren. Hoe gaat het verder? Wij helpen je bij het evalueren van het huurvoorstel en voeren namens jou de onderhandelingen. Niet alleen de prijs is belangrijk, ook zaken als aanvaardingstermijn en specifieke eisen en/of voorwaarden van de huurders hebben hun rol binnen de onderhandeling. Wij staan je met onze ervaring terzijde en zorgen dat je tevreden je huis kunt verhuren.

Stap 9
Je verhuurt je huis!

De onderhandelingen zijn gedaan, het huurcontract kan getekend worden. Daar komt nog veel bij kijken, maar ook hier staan wij voor je klaar. We controleren de gegevens van de huurder, helpen je bij het vaststellen van de huurovereenkomst en zorgen voor tijdige ondertekening en de administratieve afhandeling. Ook organiseren wij de laatste inspectie van de woning voorafgaand aan de oplevering en maken we het inspectie-/opleveringsrapport op. En dan heb je je huis echt verhuurd. Gefeliciteerd!

NEEM CONTACT OP MET
HOOFT & MOOIJ

ERVARINGEN MET HOOFT & MOOIJ

  • De creatieve ideeën van Marco hebben de onderhandelingen toch vlot getrokken.

   - - - - - -

  • De ervaring van Marco heeft ons echt geholpen.

   - - - - - -

  • Evert had een goede strategie om tot een uitstekende prijs te komen.

   - - - - - -

  • Wij hebben de samenwerking met Evert als zeer prettig ervaren. Betrokken, deskundig en effectief.

   - - - - - -

STATISTIEKEN

  • 9,5%

   hogere verkoopopbrengst dan andere kantoren binnen Hillegersberg.

  • 73%

   van onze woningen hebben wij in 2014 binnen 3,5 maand weten te verkopen.

  • 40%

   Was in 2014 ons marktaandeel binnen Hillegersberg.

  • 6,5%

   Gem prijsstijging koopwoning.