Hooft en Mooij

T: +31 10 218 88 18

OVER HOOFT & MOOIJ

 • Wie zijn wij?

  Hooft & Mooij is een makelaarskantoor dat zich richt op iedereen die een huis in Hillegersberg wil kopen of verkopen. Deze mooie Rotterdamse buurt kennen wij dankzij onze jarenlange ervaring door en door. En we begrijpen dat een huis kopen of verkopen geen alledaagse bezigheid is. Een goede samenwerking staat bij ons centraal en daarom werken wij met een duidelijk stappenplan. Dan weet je altijd wat je aan ons hebt.

 • Wat kan Hooft & Mooij voor je betekenen?

  Hooft & Mooij werkt als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur. Daarnaast weten wij alles van het verhuren van je huis. Wij kunnen je dus vrijwel altijd helpen als je een huis zoekt of wilt verkopen. En anders zorgen wij dat we je kunnen helpen. Duidelijkheid staat in elk geval altijd voorop dankzij ons heldere stappenplan. Kom dus vooral langs of bel ons!

 • Waarom deze website van Hooft & Mooij?

  Op onze site vind je net wat meer dan op andere huizensites. Natuurlijk vind je hier ook alle standaardinformatie over een huis, maar wij vullen dit aan met extra foto's, informatie over Hillegersberg en vertellen we je alles over onze duidelijke plan van aanpak. Zodat je een nog beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten, van je nieuwe huis en van ons.

 • Wat is het verzorgingsgebied van Hooft & Mooij?

  Wij richten ons vooral op de Rotterdamse buurt Hillegersberg-Schiebroek. Maar iedereen die rondom Rotterdam een huis wil kopen of verkopen, is bij ons meer dan welkom. Kom langs of bel ons om te horen wat wij voor je kunnen betekenen.