Hooft en Mooij

T: +31 10 218 88 18
 •  

Hooft & Mooij

Dé makelaar voor het kopen of verkopen van een huis

in het mooie Hillegersberg.

DE MIJLPALEN VAN HOOFT & MOOIJ

2015
Hooft & Mooij nieuwe stijl

Nieuwe vennoten, een nieuwe koers. We wilden weer terug naar de basis: een makelaarskantoor dat meer biedt. Hooft & Mooij is dé makelaar in Hillegersberg, omdat wij de buurt en de bewoners kennen. Bovendien werken we met een duidelijk stappenplan, waardoor je altijd weet wat je van ons kunt verwachten. Meer weten? Kom langs, de koffie staat klaar.

2013
Nieuwe mede-vennoot

Evert van Eijk, geboren en getogen in Hillegersberg, en Marco Hooft raken met elkaar aan de praat. En hoewel Marco in eerste instantie helemaal niet uit is op uitbreiding, blijken de twee makelaars elkaar heel goed aan te vullen. Evert van Eijk wordt zelfs mede-vennoot van Hooft & Mooij.

2010
Woelige tijd

De crisis kreeg vat op de huizenmarkt en dat voelde ook Hooft & Mooij. Bovendien besloot Maurice Mooij met de makelaardij te stoppen. Marco Hooft heeft de makelaardij vervolgens met veel enthousiasme voortgezet.

2005
Ons kantoor wordt echt van ons

In 2005 kregen we de kans om het pand dat we huurden te kopen en uit te breiden. En die kans konden we niet laten liggen. Het resultaat: een mooi verbouwd kantoorpand, waar we nog steeds met veel plezier zitten.

2001 - 2004
Een afwijkende aanpak

Verkoop, koop, verhuur, huur en taxaties en dat met een no-nonsense-aanpak: wij gingen in onze dienstverlening verder dan de gevestigde orde in Hillegersberg en omstreken. Wij kennen de buurt en de bewoners. Daardoor konden wij onze klanten maatwerk leveren. En dat loonde, want Hooft & Mooij groeide in rap tempo, zowel in ons aanbod als het aantal medewerkers.

2001
Groeien vanuit niets

We begonnen met vier panden: drie van onze eigen panden in Delft. Het vierde huis was van een vriend die een verhuurd pand in Hillegersberg wilde verkopen. Mensen hoorden van ons en vroegen of wij hun verkopend makelaar konden worden. Naar tevredenheid, want onze naam groeide zo snel dat wij binnen één jaar een gevestigde naam in Hillegersberg waren.

2000
Officiële opening

Hooft & Mooij staat tussen de mensen en daarom wilden we graag ons kantoor in of nabij een winkelgebied. Op tweede pinksterdag zagen we een prachtig kantoor op een mooie locatie te huur staan. Nadat de juiste voorbereidingen getroffen waren, vond in september 2000 de officiële opening van Hooft & Mooij plaats!

1999
De eerste plannen

De makelaars Marco Hooft en Maurice Mooij besloten de handen ineen te slaan. Door voor onszelf te beginnen, konden we onze klanten beter bedienen dan als we dat voor een werkgever deden. Hooft & Mooij moest een makelaarskantoor worden waarbij wij pas tevreden zijn als de klant een nieuw thuis had gevonden of zijn woning tot volle tevredenheid had verkocht of verhuurd.

MENSEN ACHTER HOOFT & MOOIJ

STATISTIEKEN

  • 6,5%

   Gem prijsstijging koopwoning.

  • 40%

   Was in 2014 ons marktaandeel binnen Hillegersberg.

  • 73%

   van onze woningen hebben wij in 2014 binnen 3,5 maand weten te verkopen.

  • 9.5%

   hogere verkoopopbrengst dan andere kantoren binnen Hillegersberg.